27 Ocak / 02 Şubat 2020 Haftalık Burç Yorumları

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Burç yorumcusu Birsen Sarıyer Köksal, Artı Siirt Haber Ajansı’nda haftalık burç yorumlarına başladı.

KOÇ BURCU: Kendine hakim ol kariyerde rekabet olayı kayıplara neden olabilir, aile düzenine dikkat et sağlıkta tansiyon ateşlenme olabilir.

B0ĞA BURCU: Adımlarını sağlam atmanda fayda var hareketli hafta güzel hafta iş kariyerde aşk var, evinde tadilat yapacaksın boğaz enfeksiyona faranjite dikkat.

İKİZLER BURCU: Bu hafta aceleci olma değerli hafta dikkatli olman gereken konu iletişim dedikodulara dikkat sağlıkta solunum astıma dikkat.

YENGEÇ BURCU: Bu hafta seyahat gündemin yoğun olumlu hafta para evrak işleri olumlu aşkta güzel ortamlar sağlık çarpmalara dikkat kazalara dikkat.

ASLAN BURCU: Enerjin yüksek iş görüşmeleri olacak süprizler var açık sözlü olacaksın değişiklikler var hayatında kadın hastalıkları böbrek dikkat.

BAŞAK BURCU: Kendini ön planda hissedeceksin gergin olacaksın bu hafta sinirlere hakim ol eğitim hayatında ön planda kalbini dinle sağlık migren prostata dikkat.

TERAZİ BURCU: Yoğun hafta dengeyi sağlamakta zorlanabilirsin zekan ön planda olacak nazar değebilir herkese herşeyini anlatma sağlıkta bel ağrısı

kramplar olabilir.

AKREP BURCU: Stres yapma düşmanlara dikkat karar alacağın hafta projende

güzel gelişme aklını kullanırsan iyi gelişme sağlıkta enfeksiyona dikkat

YAY BURCU: Dengeyi sağla bu hafta işler yoğun iletişimde güzel hafta kutlama yapacaksın hırsızlık olaylarına dikkat sağlıkta orta kulak yanıklara dikkat.

OĞLAK BURCU: Mali konulara dikkat güzel haberler var harcamalara dikkat sürpriz haberler var söz nişan sağlıkta şifalanma.

KOVA BURCU : İşlerini tamamlama zamanı teklifler gelecek gayrimenkul alımı bu hafta dostu düşmanı ayıracaksın değişim yaşayacaksın sağlık sorunları şifalanıyor.

BALIK BURCU : Beklentilerin gündemde ruhsal yönüne dikkat haberleşme yoğun. Evinle ilgilenmek isteyeceksin kendi içine kapanmak ruh halin olacak.

Birsen’in Gezegeni adı altında bütün burçlara ilişkin haftalık yorumda bulunan Köksal, Türkiye’de oldukça tanınan bir isim.

Köksal’ın Siirtliler için de haftalık düzenli olarak yaptığı burç yorumlarını Artı Siirt sosyal medya hesapları ve internet sitesinden takip edebilirsiniz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN