5 Ayrı Suçtan 9 yıl hapis cezası bulunan zanlı Siirt'te yakalandı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Dolandırıcılık suçundan 9 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli Siirt'te yakalandı.

5 Ayrı “Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” suçtan aranan ve hakkında 9 yıl kesinleşmiş hasip cezası olan M.N Siirt İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarmanın Dedektifleri tarafından yakalandı.

Gözaltın alınan zanlı çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanıp Siirt E tipi Kapalı Ceza evine teslim edildi.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada şunlara değinildi:

"Siirt İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarmanın Dedektifleri olan JASAT timinin İstihbarat Şube Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğü istihbarı çalışmalar neticesinde Tokat İlamat İnfaz Bürosu ile İstanbul ve Bursa Ağır Ceza Mahkemesince (5) ayrı “Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan hakkında toplam (9) yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.N. isimli şahsın Kurtalan ilçesi Kayabağlar beldesinde icra edilen operasyon ile yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Yakalanan M.N. isimli şahıs adli işlemleri tamamlanmak üzere Kurtalan C. Savcılığına sevk edilmiş olup çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Siirt E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN