Abdürrahim Albayrak'ın Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Türk spor dünyasından Albayrak ve eşi için destek mesajı yağdı.

Galatasaray, kulübün ikinci başkanlık görevini yürüten Abdurrahim Albayrak'ın ve eşi Şükran Albayrak'ın koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını açıkladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada tedavi altına alınan Albayrak çiftinin durumunun iyi olduğu belirtildi.
Açıklama şu şekilde:

"İkinci Başkanımız Sn. Abdurrahim Albayrak'ın bir süredir devam eden şikâyetleri üzerine yapılan kontrollerinde koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkmıştır.

İkinci Başkanımız ve aynı teşhisle tedavisine başlanan değerli eşi Şükran Albayrak'ın tedavilerinin 6. gününde genel sağlık durumları olumlu seyretmektedir.

Albayrak Ailesi'ne geçmiş olsun dileklerimizi iletirken her ikisinin de en kısa sürede sağlıklarına kavuşarak aramıza döneceklerine olan inancımızın tam olduğunu belirtmek isteriz."

"Çok şükür iyiyim"

Abdurrahim Albayrak, DHA'ya yaptığı açıklamada iyi durumda olduğunu ifade ederek iyi dileklerini iletenlere teşekkür etti ve şunları söyledi:

"Her şey inşallah daha iyi olacak. Çok şükür iyiyim, kendimi iyi hissediyorum. Arayan ve mesaj atanlara teşekkür ederim, onlardan moral almak, onlardan dua almak bizi güçlü kılıyor. Herkese selam."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN