AK Parti Genel Başkan Danışmanı Aktay'dan Vali Hacıbektaşoğlu'na Ziyaret

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt’te sürdürülen bazı yatırımları yerinde incelemek ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere memleketi Siirt’e gelen AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Danışmanı Prof. Dr. Yasin Aktay, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Aktay’ın girişimleriyle, Siirt Bakır SİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Siirtli iş adamı Fikret Baydarman tarafından Siirt’te kurulacak olan Çinko Metal Külçe Üretim (LİNEER) yatırım tesisi başta olmak üzere Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) kapsamında bölgede yapılan Ilısu Barajı altında kalmaktan kurtarılan Siirt’in termal Billoris Kaplıcası (Garnave) kaynak suyunun yeniden Siirtlilere kazandırılması çalışmalarını yerinde incelemek üzere Siirt’e gelen AK Parti Genel Başkan Danışmanı Prof. Dr. Yasin Aktay, beraberindeki Hazine ve Maliye Bakanlığı Uzmanı Ekrem Direkçi, Maden ve Petrol İşletmeleri Genel Müdürlüğü (MAPEG) Genel Müdür Yardımcıları Murat Durceylan ve Sami Sarıyıldız, Doğan Jeotermal Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Doğan, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu ile birlikte Siirt Valisi Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nu makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Hacıbektaşoğlu, Genel Başkan Danışmanı Aktay’a Valilik ve Belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Aktay, Hacıkbektaşoğlu’na Siirt’e hizmet noktasında her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtip, başarı dileklerinde bulundu.

Vali Hacıbektaşoğlu da AK Parti Genel Başkan Danışmanı Prof. Dr. Aktay ve beraberindekilere ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirip teşekkür etti.

Daha sonra Prof. Dr. Aktay, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu ve beraberindeki heyet, Siirt Organize Sanayi Bölgesindeki sona gelinen Lineer Çinko Fabrikasında incelemede bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN