AK Parti Siirt İl Başkanı Olğaç'tan İlk Açıklama

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

AK Parti Siirt İl Başkanlığına atanan Avukat Ekrem Olğaç ilk açıklamasını sosyal medya üzerinden yaptı.

Olğaç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

''Öncelikle bana bu kutlu görevi tevdi eden başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sn. Erkan Kandemir, bölge koordinatörümüz Sn. Abdullah Ağralı ve il Koordinatörü Sn. Ziver Özdemir beye, Milletvekilimiz Sn. Osman Ören‘e, bayrağı devraldığımız Fuat Özgür Çalapkulu ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum.
Bütün toplumsal talepleri siyasete taşımak ve temsil etmek, toplumun tamamını kucaklamak hiçbir zaman unutmayacağımız ilkemiz olmuştur. Bu kutlu yolda birlikte yürüyeceğimiz yönetim kurulumuz, kadrolarımıza yeni katılan kardeşlerimizle daha da zenginleşecektir. Hemşerilerimizin hizmetkarı olmak için devraldığımız bayrağı zirveye taşımak için teşkilatımızla birlikte sürekli çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın, milletimizden aldığımız güç ve enerjiyle, gücünü tazelemiş yeni kadrolar, yüklendikleri görev şuuru ve hizmet aşkıyla Türkiye’yi 2023 hedefine taşıyacaktır. Bu anlamda Siirt AK Parti İl Başkanlığı görevinin tevdi edilmesi süreciyle ilgili desteğini esirgemeyen herkese birlik, beraberlik ve ümmet şuurunun hakim olması temennisiyle teşekkürlerimi sunarım.

Ekrem Olğaç Kimdir?

AK Parti İl Başkanı Ekrem Olğaç (37) evli 1 çocuk babasıdır.

Siirtli olan Olğaç, daha önce AK Parti İl Başkan Yardımcılığı ve Merkez İlçe Başkanlığı yaptıktan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla AK Parti Siirt İl Başkanlığına atandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN