'ASKIDA KIRTASİYE' START ALDI

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

İki gün önce “Pamuk Eller Cebe” başlıklı haberimizde imkânı olan vatandaşların kırtasiyelerde “askıda kırtasiye” kampanyası başlatmaları için çağrı yapmıştık.

Bu çağrıya ilk cevap veren “Tonton Kırtasiye” oldu. Artı Siirt Haber Ajansı olarak kırtasiyede açılan kampanyaya ilk startı verdik. Ayrıca kampanyaya ikinci desteği veren kişi Siirt Gençlik ve Kültür evi temsilcisi İdris Tan oldu.

Kampanya startını veren Artı Siirt Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Eren şunları söyledi; “Ajans olarak önce vatandaşlara bir haber ile çağrı yaptık. Tonton Kırtasiye bu çağrıya olumla ilk cevabı veren kırtasiye oldu. Kendilerin teşekkür ederiz. Bizler de ajans olarak kampanyaya ilk desteği vermek için buraya geldik. Askıda kırtasiyeye bir miktar destek vererek başlatmış olduk. Hem Tonton kırtasiyeye hem de ikinci desteği veren Gençlik evi temsilcisi İdris Tan’a teşekkür ediyoruz.

İmkânı olan vatandaşların kampanyaya katılarak kırtasiye işyerlerine giderek ihtiyacı olan çocuklarımıza destek vermelerini ve bu kampanyanın yıl yolu devam etmesini bekliyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN