Başkan Olğaç, Engelli Gence Akülü Tekerlekli Sandalye Hediye Etti

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç, 24 yaşındaki engelli bir gence akülü tekerlekli sandalye hediye ederek, mutluluğuna ortak oldu.

Başkan Olğaç, "Tüm gücümüzle Engelli Vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylıkla sürdürebilmeleri için çalışıyoruz, çalışmalarımızı da devam ettiriyoruz." dedi.

Başkan Olgaç, şöyle dedi:

"Siirt AK Parti teşkilatı olarak her alanda sosyal projeler üreterek toplumsal farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz. Engelli vatandaşların sokağa daha rahat çıkması ve günlük hayatlarında sıkıntı yaşamaması adına tekerlekli sandalye ve akülü araç yardımlarına önem veriyoruz. Asım Gülmüş kardeşimizin hayatını bir nebze de olsa kolaylaştırabilmek adına kendisine akülü tekerlekli sandalye hediye ettik.”

Asım Gülmüş ise yaptığı açıklamada, "Uzun zamandır dışarıya çıkamıyordum. Artık gönül rahatlığıyla dışarı çıkabileceğim, Başkanımız mağduriyetimizi görerek sesimize kulak verdi. Bu akülü tekerlekli sandalyenin gelmesiyle bundan sonra gönül rahatlığıyla birçok işimi kendi imkânlarımla yapacağım. Başta Başkanımız Ekrem Olğaç’a ve emeği geçen herkese, engellilere karşı göstermiş oldukları bu hassasiyetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum." dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN