Başkan Olğaç ve Milletvekili Ören, Köylülerin Sorunlarını Dinledi

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç ve Siirt Milletvekili Osman Ören Siirt'te köy ziyaretlerinde bulundu.

Sağırsu, Çağbaşı ve Kayaboğaz köylerini ziyaret eden Başkan Olğaç ve Milletvekili Ören, köylülerle bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

Başkan Olğaç, yaptığı açıklamada, "Sağırsu, Çağbaşı ve Kayaboğaz köylerimizi ziyaret ederek, muhtarlarımız ve hemşerilerimiz ile bir araya gelip, taleplerini dinledik. Vatandaşlarımıza misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Üreten köylülerimiz için devletimizin sunduğu imkanları artırma çabamız devam ediyor. Üretim bizim için olmazsa olmazımızdır, bu konuda projeler üreterek, çiftçilerimize yardımcı olmaya devam edeceğiz." dedi.

Milletvekili Ören de, "Bölgemize ve ilimize huzurun gelmesi ile tekrar canlanan ve tarımsal faaliyetlerin başladığı köylerimizi ziyaret ediyoruz. Bugün Sağırsu, Çağbaşı ve Kayaboğaz köylerimizi il Başkanımız Ekrem Olğaç’la beraber ziyaret ettik. Hemşerilerimizi bahçelerinde, tarlalarında mutlu ve huzurlu bir şekilde çalışmalarını görmek bizi ziyadesi ile mutlu ediyor. Artık çok şükür dışarıya göç veren değil göç alan bir il konumuna geldik. İstihdama katkı sağlayacak, ekonomik getirisi yüksek ürünlerimiz ve projelerimizle köylerimize ve hemşerilerimize katkı sağlamaya devam edeceğiz. Devletimizin gücü ve katkısı ile köylerimizin alt yapısını iyileştirerek ve tarımsal ürün çeşitliliğini arttırarak verimli topraklarımızdan istifade ederek köylerimizi yaşanır hale getiriyoruz. Siirt’imizin 4 milyar Tl’yi aşan tarımsal gelirini 5 yıla kadar 10 milyar TL’ye ulaştırmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN