Batman ile Siirt Arasındaki Fark Fotoğrafa Yansıdı! Yazık…

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Bir zamanlar Siirt’in ilçesi iken büyük ilerleme kaydederek büyük şehir olma yolunda ilerleyen Batman, Siirt’i neredeyse her alanda geçmeye devam ediyor.

Batman’a bağlı Doğanpazar köyündeki yol ayrımında Batman’a giden köy yolunun sıcak asfalt, Siirt’e giden yolun ise çamurlu olması iki şehir arasındaki farkı bariz bir şekilde gözler önüne seriyor.

Yıllardır üretim, yol, sağlık alanında Siirt’e büyük fark atan Batman, Artı Siirt muhabirinin kadrajına şehrimizin bir kez daha Batman’ın ne kadar gerisinde kaldığı yansıdı.

Doğanpazar köyünde Batman’ın Beşiri ilçesine giden yolun asfaltlı olması, hemen yanında Siirt’in Kurtalan ilçesine bağlı Evciler, Tulumtaş, Tatlı, Çeltikbaşı, Soğuksu köylerine giden yolun çamurlu olması tepkiye neden oldu.

Artı Siirt olarak Siirt’teki yetkililerin en azından Batman’daki çalışmaları örnek almasını öneriyor, yeni projeler üretmesini bekliyoruz.
Yolların medeniyet olduğunu anımsatıp, şehrimizin kalkınması için öncelikle habere konu olan yolun düzeltilmesi gerektiğinin altını çiziyoruz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN