Batman ve Siirt'te torbacı operasyonu: 14 gözaltı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt ve Batman'da torbacılık yöntemiyle uyuşturucu ticareti yaptıkları belirtilen 16 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 14 şahsın gözaltına alındığı bildirildi.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde, kaçak sigara ile ruhsatsız tabanca ele geçirildiği ifade edildi.

Açıklamada, "Temin ettikleri uyuşturucu maddeleri torbacılık yöntemi ile ilimizde satan gruba yönelik başlatılan çalışma kapsamında 16 şüphelinin Uyuşturucu Madde Ticaretine karıştıkları tespit edilmiştir. Bu çalışmalarda Uyuşturucu Madde Ticaretine karıştıkları tespit edilen şüphelilerin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi için ilimiz merkezinde bulunan 14, Siirt ilinde 2 olmak üzere toplam 16 adrese yönelik eş zamanlı operasyon düzenlenmiştir." denildi.

Operasyonda 14 şahsın yakalanarak gözaltına alındığı kaydedilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda; dolandırıcılık suçundan dört yıl kesilmiş cezası olan bir şahıs yakalanmıştır. 1 kilo 625 gram metamfetamin maddesi, 20 gram esrar maddesi, 0.58 gram eroin maddesi, 2 ruhsatsız tabanca, 147 çeşitli çaplarda fişek, 1 kurusıkı tabanca, 180 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir. Yapılan operasyon neticesinde yakalanan 14 şüpheli şahsın İl Emniyet Müdürlüğümüzde işlemleri devam etmektedir."
https://ilkha.com/guncel/batman-ve-siirt-te-torbaci-operasyonu-14-gozalti-132262

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN