Bilim Teknik Koleji Eğitime Hızlı Başladı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt’in teknik lise ihtiyacını karşılayan Özel Bilim Teknik Koleji 2019-2020 eğitim öğretim dönemine başladı.

Yurtdışı eğitimleri ve kişisel gelişim seminerleriyle öğrencilerine tam donanımlı eğitim veren kolej Siirt’te başarılara imza atmaya devam ediyor.

Okula yeni başlayacak öğrenciler için oryantasyon eğitimi veren kolej, öğrencilerin okula adaptasyonlarını arttırmak için eğitim öğretime başladı.

Öğrencilerine modern okulda, güçlü ve tecrübeli öğretmen kadrolarıyla hem mesleki hem de üniversite sınavlarına hazırlık eğitimi veren Bilim Teknik Koleji geleceğin bilim insanlarını yetiştirmeye başladı.

Okula yeni başlayacak olan öğrenciler, öğretmenler eşliğinde okul birimlerini gezerek verilecek eğitimler hakkında bilgi aldı. Ardından konferans salonunda yapılan toplantıda öğrencilerle sohbet eden gazeteci-yazar İzzettin İçin, gençlere tavsiyelerde bulunarak başarılı olmanın sırlarını anlattı. Toplantıya katılan Siirt Gençlik Evi Sorunlusu İdris Tan ise gençlerin yapabileceği etkinlikler hakkında bilgiler verdi.

Programda konuşan Okul Müdürü Hüseyin Seyidoğlu ise alanında uzman kadrosu ile eğitime hazır olduklarını belirtti. Seyidoğlu, “çocuklarımızın adaptasyon sürecini daha kolay atlatmaları için erken başladık. Faydalı olduğunu düşünüyoruz. 2019-2020 eğitim öğretim yılı tüm öğrencilerimize hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Program öğrencilere ikramların yapılası ve toplu hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.




HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN