Coulibaly, Siirt Jetpa'ya Transfer Anısını Anlattı! Gülmekten Kırdı Geçirdi

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt Jetpaspor'un efsanesi Fernand Coulibaly, Siirt Jetpaspor'a transferi sırasında dönemin kulüp başkanı Fadıl Akgündüz ile arasında geçen muhabbeti anlattı, dinleyenleri kahkahaya boğdu.

"Fadıl Akgündüz'ün Verdiği Paraları Uçakta Tek Tek Saydım"

Coulibaly, şöyle dedi:

"Siirt Jetpaspor'u herkes bilir. Fadıl Akgündüz de o dönemin başkanıydı. Bana teminat sözü verdi, o da 200 bin dolardı. Ben ve başkan aynı uçakta İstanbul'a dönerken beni yanına çağırdı. Sana parayı şimdi vereceğim dedi ben de tamam, sağ ol başkan dedim. Uçağa binerken bana bir çanta dolusu para verdi. Al Coulibaly, bu senin teminatın dedi. Sonra beni yanına oturmak için davet etti. Ben de burası zenginlerin yeri ben arkaya gideyim, orada uyuyacağım, sağ olun dedim. Çantayı aldım, arkaya geçtim ve oturdum 200 bin doları tek tek saymaya başladım. Paraları sayarken dalmışım, para sesinden dolayı başkanın yanıma geldiğini duymadım."

"Eşşoğlueşşek 200 bin doları tek tek sayacak mısın"

Coulibaly, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başkan Akgündüz, bana ne yapıyorsun diye sordu. Ben de paraları sayıyorum başkanım dedim. Başkan durdu ve bana bakıp dedi ki: "Eşşoğlueşşek 200 bin doları tek tek sayacak mısın" Ben de İstanbul'a kadar zaman var. Başkan da bana tamam say eksik olursa, öndeyim gelirsin gerisini veririm, dedi." Sonra ben de hepsini tek tek saydım, İstanbul'a kadar vallahi.

İlginizi çekebilir

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN