Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Yeni müjdeler geliyor

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Yeni müjdelerin geleceğini duyuran Erdoğan, “İnşallah Cumartesi günü Fatih sondaj gemimize gidip, çalışmaları bizzat görecek hem de yeni rezerv miktarını açıklayacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. 

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde: 

“Bu salondaki son toplantımızı 11 Mart'ta yapmıştık.  Salgın döneminde vekillerimizle telekonferanslarla ya da kısıtlı yüz yüze görüşmeler yapmıştık. Grup toplantısı yapamamıştık.

“KANUN HAZIRLIKLARINI TAKİP EDİYORUZ”

29 Temmuz gününe kadar 233 birleşimdeki 995 oturumda 27'si kanun, 40'ı sözleşme olmak üzere 67 düzenleme Meclis'imizde kabul edildi. Yeni dönemde de bizi çok önemli bir gündem bekliyor. Geçen dönemden devralınan işler ve yeni düzenlemelerle ilgili kapsamlı bir çalışma yapıldı. Kanun hazırlıklarını titizlikle takip ediyoruz. Vekillerimizden gelen tüm talepleri değerlendiriyor, mümkün olduğunca olumlu şekilde değerlendiriyoruz.

Teröre bulaşmaması ve hukuka uygun şekilde davranmasıyla her siyasi görüşün yeri, anlamı, söz hakkı vardır. AK Parti bu zenginliğin korunması ve zenginleşmesi için çalışmıştır. Meclis'imiz tek ses, tek yürek olarak hep yanımızda durdu. Yolumuzu kesmeye yönelik saldırıları, engel olarak görmek yeni yol ve yöntem arayışlarının fırsatı haline dönüştürdük. Birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi muhafaza ederek engelleri birer birer aşmayı başardık. Milletimizin beklentilerine titiz bir çalışmanın ardından birer birer hayata geçirmekte kararlıyız.

MHP VE BAHÇELİ’YE TEŞEKKÜR

Cumhur İttifakı olarak güçlü dayanışma ve gerektiğinde sağlayacağımız uzlaşmalarla Meclis'in yeni yasama yılını en iyi şekilde değerlendireceğiz. Desteğini yanımızda bulduğumuz MHP ve Genel Başkan Sayın Devlet Bahçeli'ye şahsım ve heyetim adına şükranlarımı sunuyorum.

YENİ MÜJDELER VAR 

Doğu Akdeniz'de ülkemiz ve KKTC'nin hak, hukuk, çıkarlarını gözetmeyen hiçbir planın hayata geçme şansının olmadığını, ortaya koyduğumuz sağlam duruş ile herkese gösterdik. Yavuz gemimizin güvenliğini donanmamız sağlıyor. Oruç Reis gemimiz de bakım çalışmalarından sonra devam ediyor. AB ve NATO platformlarında yürütülen görüşmelerde sözlerini tutmayan Yunanistan ve Kıbrıs Rum Kesimi'ne hak ettikleri cevabı sahada vermeyi sürdüreceğiz.

Sondaj filomuza kattığımız Kanuni, bakım çalışmalarından sonra Karadeniz'deki görevi için yola çıktı. İstanbul ve Zonguldak'a uğrayarak belirlenen sondaj alanına ulaşacak Kanuni'den de inşallah müjdeli haberler bekliyoruz. Halen süren sondaj çalışmalarından da yeni müjdeler geliyor. İnşallah Cumartesi günü Fatih sondaj gemimize gidip, çalışmaları bizzat görecek hem de yeni rezerv miktarını açıklayacağız.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN