Dika Genel Sekreteri Siirt'te 11 Yatırımcıyla Bir Araya Geldi

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt’te yatırım teşvik belgesi alan 11 yatırımcı, Dika genel Genel Sekreteri Başkanı Yılmaz Altındağ ile bir araya geldi.

 Ajansın bilgilendirme ve yönlendirme faaliyetleri kapsamında yeni yatırım ve kapasite artırımı yapmak isteyen firma temsilcilerinin yer aldığı toplantıya Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Abdulkadir Demirhan ile basın mensupları da katıldı.

Siirt Yatırım Destek Ofisi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Genel Sekreter Yılmaz Altındağ 6. Bölge Teşviklerinin Siirt’te ve Bölgede çok önemli fırsatlar sunduğunu söyledi.

Ajansın yatırımcılara sağladığı teknik destek sayesinde yatırım teşvik belgesi alan 11 firma tarafından başlangıçta toplam 810 kişilik istihdam ve 34.2 Milyon ₺ yatırım taahhüt edildiğini söyledi.

Yatırımların İnşaat’tan ısıcam imalatına, tekstilden ambalaj imalatına kadar çeşitli sektörlerde gerçekleştirileceğini ifade etti.

Bu yatırımlarla birlikte bölgede ihtiyaç duyulan bazı ürünlerin üretileceğini dile getiren Altındağ “Biz Ajans olarak yatırımcılarımızın sorun ve ihtiyaçlarının çözüme kavuşturulmasında her zaman sizlerin yanındayız. Devlet teşviklerinde bölgemizde en çok karşılaştığımız sorunlardan biri yanlış bilgilendirme ve yönlendirmelerdir. Bizler sizlere doğru bilgileri sunarak hizmet etmek için buradayız” dedi.

Toplantıya katılan Siirt TSO Başkanvekili Abdulkadir Demirhan’da yaptığı konuşmada “Sanayi ve Ticaret Odası olarak bizlerde Kalkınma Ajansımız ile birlikte sizlere hizmet etmeye hazırız. Burada tek gayemiz Siirt’imize yatırımlar kazandırarak ilimizin kalkınmasına katkıda bulunmak ve memleketimize hizmet etmektir. Her türlü sorun ve ihtiyaçlarınız için Ajansımıza başvurmaktan çekinmeyin” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN