Doğum Sancısı Çeken Kadının İmdadına Kar Temizleme Ekipleri Yetişti

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Doğan köyünde doğum sancısı çeken Hülya Bulut, 112 Acil Servis ve Siirt İl Özel İdaresi ekiplerince İlçe Devlet hastanesine ulaştırıldı.

https://www.youtube.com/watch?v=eJmoQ2xuHLk

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Doğan köyünde yaşayan 33 yaşındaki Hülya Bulut'un doğum sancıları başlayınca yakınları yetkilileri arayarak yardım istedi.

Kar nedeniyle yolu kapalı olan ve Doğan Köyü Sağlık Ocağında tedavi altın alınan 4 çocuk annesi Hülya Bulut, yaklaşık iki saatlik uğraş sonrası Ambulansla Pervari ilçesi Devlet Hastanesine ulaştırıldı. Beşinci çocuğuna hamile olan Bulut'un hastaneye getirilerek tedavi altın alındığı, anne ve çocuğunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

'DOKUZ KÖY YOLUMUZ KAPALI'

Siirt'in Pervari İçesine bağlı Grup Köy yolu olan Geçittepe köy yollarında mahsur kalan koyun sürüsü İl Özel İdaresi İş Makineleri vasıtası ile kurtarıldı. Pervari İlçesine bağlı 9 köy yolunun kardan ötürü kapandığını ve açılması için çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiğini açıklayan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat; "Karda mahsur kalan araçlar ve hastalar 112 ekipleri ile İl Özel İdaresi Karla Mücadele ekiplerimiz tarafından kurtarılıyor. Gelen ihbarlara anında müdahale ediyoruz. Doğan köyünde doğum sancısı çeken hastamız İlçeye güvenli bir şekilde ulaştırıldı. Geçittepe grup köy yolunda mahsur kalan koyun sürüsünü taşıyan araçta kurtarılarak güvenli bir şekilde ilçeye ulaştırılmıştır. Toplamda 9 köy yolumuz ulaşıma kapanmıştır. Bu köy yollarımızın açılması için ekiplerimiz var güçleri ile çalışmaktadır." dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN