Ekrem Olğaç: ''Amacımız Gönül Kazanmak''

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç, koronavirüs salgını dolayısıyla mağdur olan esnaf ve vatandaşlara yapılan yardımlara ilişkin, ''Amacımız, gönül kazanmak.'' dedi.

Bütün dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle maddi sıkıntı yaşayan kentteki bazı esnaf ve vatandaşların nakdi ve gıda ihtiyaçlarının giderilmesi için AK Parti Siirt İl Başkanı Olğaç çalışma başlattı.

Artı Siirt Haber Ajansına özel açıklamalarda bulunan Olğaç, şöyle konuştu:

''Koronavirüsten herkesin kötü etkilendiğini bildiğimiz için başkanlık olarak geniş çaplı bir çalışma başlattık. Belirlediğimiz ihtiyaç sahibi aileler ve salgın dolayısıyla iş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnafımız için 885 bin liralık gıda ve nakdi yardımda bulunduk ve bulunmaya devam ediyoruz. Genel anlamda yaklaşık 2 bin ailemize destek olduk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı ''Biz Bize Yeteriz Türkiyem'' kampanyasına da teşkilat olarak 256 bin liralık katkıda bulunduk. İlimizde birlik ve beraberlik içinde bu yardımları aralıksız sürdüreceğiz. Buradaki amacımız vatandaşlarımızın gönlünü kazanmaktır. Desteklerinden dolayı AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ve teşkilatıma teşekkür ediyorum. ''

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN