'Forvetimiz Kemal Aras'a Emanet'

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Futbol Bal Ligi 1.Grupta mücadele veren Siirt İl Özel İdaresi Spordan transfer atağı.

Takıma forvet takviyesini Iğdır Aras Spordan transfer edilen Kemal Aras ile tamamladıklarını belirten İl Özel İdaresi Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat; “Iğdır Sporun başarılı ve tecrübeli oyuncusu Kemal Aras ile bugün itibariyle anlaştık ve Aras bugün takım ile ilk idmanına çıktı” dedi.
Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübünün Teknik heyeti ile yapılan istişare neticesinde Kemal Aras’ı renklerine bağladıklarını açıklayan İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat; “Teknik heyetimiz ile beraber uzun uğraşlar neticesinde Kemal Aras ile anlaştık ve kendisi bugün ilk idmanına çıkarak takıma katıldı. Kendisi Iğdır spor ve birçok takımda oynamış sporcumuz. Deneyimli ve tecrübeli olan forvet oyuncumuza güveniyoruz ve rakiplerimize atacağı goller ile takıma büyük katkısı olacağını düşünüyorum. Kemal Aras’ın ile birlikte forvet oyuncularımız sayısı üçe yükseldi” dedi.
‘ALLAH’IN İZNİYLE ŞAMPİYON OLACAĞIZ’
Siirt İl Özel İdare Sporun Ligde ve Kupa’da aldığı galibiyet serisini devam ettirmek için kulüp olarak çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini belirten Başkan Canpolat; “Ligimizde ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında aldığımız galibiyetler bizleri son derece memnun ve mutlu etmektedir. Takım olarak lige odaklandık. Teknik heyetimiz lig maçlarını kazanmaları için var gücü ile çalışıyorlar. Ben de kendilerini tekrar kutluyorum. Yeni transferimiz Kemal Aras’a başarılar diliyorum, takımımıza ve Siirt halkına hayırlı uğurlu olsun. Her zaman belirttiğim gibi desteklerini bizlerde eksik etmeye ve daima yanımızda olan Onursal Başkanımız Sayın Valimiz Ali Fuat Atik’e sonsuz teşekkür ediyorum, kendisi olmasaydı bizler buralara kadar gelemezdik ve bu başarılara imza atamazdık. Bizlerde Sayın Valimizin bu desteğini boşa çıkarmamak için kendisine ve Siirt halkına şampiyonluğu armağan etmek istiyoruz ve Allah’ın izninle şampiyon olacağız” dedi.
Siirt İl Özel İdaresi Spora transfer edilen Kemal Aras’ın oynadığı takımlar şöyle; Iğdır Es Spor, Araban Belediye Spor, Sarıkamış Gençler Birliği Spor, Nevşehir Belediye Spor, Iğdır Gençlerbirliği Spor, Doğubayazıt Belediye Gençlik Spor, Iğdır Üniversitesi Spor, Didim Belediye Spor, Bayazıt Spor ve Yaycı Spor kulüplerinde top oynamıştır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN