Halı Sahaların Açılış Tarihi Belli Oldu

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Halı Saha Futbol Federasyonu Başkanı Bahadır Bulut, halı sahaların açılış tarihiyle ilgili açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bulut, "Büyük uğraşlar sonucu, halı sahalarımızı faaliyete döndürmeyi başardık. İnşallah 4 Ağustos 2020’de Türkiye geneli bütün halı sahalarımız faaliyetlerine başlayacaklar" ifadesini kullandı.

Bahadır Bulut gün içinde sosyal medya hesabından yaptığı bir diğer açıklamada ise, "Kurban Bayramı'ndan sonra halı sahaların açılmasını bekliyoruz. 81 ildeki bütün halı sahalarımızda gereken her türlü tedbir alınmıştır. Yarın açıyoruz deseler biz hazırız. İnsanlar sokaklarda oynuyor. Sokakta oynayacaklarına dezenfekte edilecek bir ortamda oynamaları daha sağlıklıdır" şeklinde konuşmuştu.

Halı Saha ve Sportif Faaliyetler İşletmecileri Federasyonu (HİSFED) Başkanı Mahmut Gözüaçık ise, "Hamam ve havuzlar açıkken hala sahalarımız kapalı, sinema ve düğün alanları serbestken bin 500 metre kare alanda 14 kişinin futbol oynadığı halı sahalar kapalı, ülkemizde futbol oynamak yasak değil, isteyen istediği yerde halı sahalar hariç kontrolsüzce futbol oynayabiliyor. Her türlü tedbirin alındığı halı sahalar kapalı" demişti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN