İçişleri Bakanlığı Personel Alımı Başvuruları Başladı: Hangi Kadrolara Alım Yapılacak?

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

İçişleri Bakanlığı Bakanlığı personel alımı için başvurular bugün itibariyle başladı. Başvurular e-Devlet şifresi ile online ortamda yapılacak. İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurularını tamamlayan adayların sözlü sınavları ise 22 Mart-08 Nisan 2021 tarihleri arasında olacak.

İçişleri Bakanlığı personel alımı için başvurular başladı. İçişleri Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere aralarında avukat, arşiv uzmanı, çözümleyici, programcı gibi bölümlerin de yer aldığı kadrolara 1.772 sözleşmeli personel alımı sözlü sınav ile belirlenecek.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU SAYFASI

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ

Personel alımı başvurusu yapacak olan adaylar, 25-29 Ocak 2021 tarihleri arasında ilgili sınav duyurusu bölümünde yayımlanacak olan başvuru linki aracılığıyla e-Devlet şifresi ile erişip elektronik ortamda müracaat edecekler.

Müracaatlar elektronik ortamda alınacağından posta yolu ile ya da bizzat müracaatlar kabul edilmeyecek.

İÇİŞLERİ PERSONEL ALIMI KILAVUZU

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI HANGİ KADROLARA YAPILACAK?

Erişime açılan kılavuzda yer alan bilgilere göre bakanlıkta avukat, arşiv uzmanı, çözümleyici, programcı, büro personeli, şoför, bilgisayar mühendisi, harita mühendisi, makine mühendisi, elektrik-elektronik mühendisi, bilgisayar ve harita teknikeri, teknisyen, şehir plancısı ve çağrı karşılama personeli sözleşmeli istihdam edilecek.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN