Instagram Beğeni Gizleme Özelliği

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Instagram tarafından geçtiğimiz ay duyurusu yapılan ve dünyanın bazı ülkelerinde test edilmeye başlanan Instagram beğeni gizleme özelliği Türkiye’de test aşamasına alındı.

Instagram yoğunluk oluşmaması ve genel hataların önüne geçmek amacı ile güncellemeleri genelde bölge bölge yayınlıyor. Bu aşamada beğeni gizleme özelliği Türkiye’de denenmeye başlandı.

Kullanıcıların beğeni sayılarını gizleyen özellik Türkiye’deki bazı Instagram hesaplarında görülmeye başlandı. Buna göre kullanıcılar kendi paylaşımlarındaki beğeni sayılarını görürken, başkalarının paylaşımlarındaki beğeni sayılarını göremiyor.

Instagram tarafından  yakında tüm bölgelerde yayınlanacak olan beğeni gizleme özelliği fenomenleri ve satış amaçlı hesapları biraz üzecek gibi duruyor. Etkileşim sayılarının gizli olması hesapların popülerliğini de bir nebze düşürecektir. Instagram beğeni gizleme özelliğinin şimdilik sadece belli kullanıcılar tarafından Türkiye’de test edilebildiğini belirtmekte yarar var. Instagram beğeni gizleme özelliği Ayarlar’dan Gizlilik sekmesinde isteğe göre ayarlanabiliyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN