İPhone Fiyatları Aldı Başını Gitti

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Fiyat konusunda ilginç kararlar alan Apple Türkiye, bugün tepeden tırnağa tüm ürünlerini zamladığını açıkladı. Mevcut koşullarda zaten erişmesi imkansız olan Apple ürünleri aldığı bu yeni zamlar ile sadece vitrin cihazı olacaklarının sinyallerini veriyor. Bu zam sonrası iPhone fiyatları da aldı başını gitti.

Maksimumda 5.000 TL edecek donanıma sahip olan iPhone 11’in fiyatı son zam sonrası 7.999 TL’ye fırladı. iPhone 11 Pro’nun fiyatı ise daha acı. iPhone 11 Pro artık 11.999 TL‘den başlayan fiyatlar ile satışa sunulacak. Durun daha bitmedi. 329 TL olan Apple Watch kayışları 399 TL‘ye fırladı. 2020 model MacBook Air zam sonrasında 8.699 TL’den satılacak.

Apple’ın yeni satışa sunduğu iPhone SE 2020 modeline zam yapmaması gözlerimizi yaşarttı diyebiliriz. 399 dolarlık telefonu ülkemizde 799 dolara satan Apple neyseki bu modelin fiyatını ellemedi.

Apple Türkiye’nin yapmış olduğu bu zamların kur güncellemesi ile alakası yok. Tamamen pazarın en pahalısı biz olmalıyız şeklinde yapılan bir fiyat güncellemesi bu. Diğer ülkelerde yerelleştirme uygulayıp fiyatları uygun tutan Apple’ın, Türkiye’de bunu uygulamaması oldukça düşündürücü

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN