Kendisine ceza yazdırmak için trafik polisini aradı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Samsun’da Ahmet Kökçe isimli bir vatandaş, 1 saat trafik polisini aradıktan sonra kendisini şikayet ederek trafik cezası yedi.

Ahmet Kökçe, arabasının muayenesini yaptırdıktan sonra LPG tankını değiştirdi. Daha sonra süresi dolan tankı değiştiren Kökçe, notere giderek tüpü ruhsata işletmek istedi.

Noterde bir cezası gözükmeyen Kökçe’nin arabasının tankı, ruhsata işlenemedi. İddiaya göre, Ahmet Kökçe’den trafik cezası yemesi istendi. Kökçe de tüp tankını ruhsata işletmek için 1 saat trafik polisi arayıp, kendisine ceza yazdırdı.

Cezayı yiyen Kökçe, tekrardan notere giderek yeni tankını ruhsata işletti.Başından geçen trajikomik olayı anlatan Ahmet Kökçe, “Kendi arabamı trafik polisine şikayet ettim. Arabamın cezası yoktu. LPG taktırmıştım. Notere gittim. 'Ruhsata işlemesi için ceza yemem' gerektiğini söylediler. ‘Herhangi bir trafik polisine ceza yazdırmanız gerekiyor’ dediler. Ben de sabah yola çıkarak Samsun’da trafik polisi aramaya başladım. Birkaç yere gittikten sonra Cumhuriyet Meydanı’nda trafik polislerini buldum. Durumumu polislere arz ettim. Onlar da evraklarıma baktılar. Arabanın cezası yok. Bana ceza yazacaklarını söylediler. Ben de tamam dedim. Sonra da 108 TL ceza yazdılar. Daha sonra da LPG muayeneden geçti. Ben de orada memur beylere teşekkür ettim. Devletimize, milletimize katkı olsun diye böyle bir şey yaptık.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN