Komşu Şehrin Futbol Takımında 2 Pozitif Vaka Çıktı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Komşu ilimiz olan ve 3.lig 3.Grupta yer alan Medikalpark Batman Petrolspor takımında takım futbolcularına ve teknik heyete yapılan test sonucunda 2 kişinin koronavirüs tesi pozitif çıktı.

Kırmızı-Beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, İl Sağlık Müdürlüğü’nün tüm futbolcularını kulüp binasında teste tabii tuttuğunu belirterek: “Hazırlıklar öncesinde teknik heyet ve futbolcularımızın tümü testten geçti. 2 Kişide pozitif çıktı” dedi.

Futbolcular ve teknik heyetten oluşan 36 kişinin İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerinde testten geçirildiğini söyleyen Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş sözlerine şu şekilde devam etti “Hazırlıklara hafta sonu başlamayı programladık. Tüm futbolcularımız Batman’da toplandı. Sıcak havalar olduğu için sabah ve akşam saatlerinde idmanlara çıkmayı planlıyoruz. Çalışmalara başlamadan önce İl Sağlık Müdürümüz sayın Dr. Hakan Pamukçu, gönderdiği ekiple teknik heyetimizle ile futbolcu ve masörleri testten geçirdi. İl Sağlık Müdürü Dr. Pamukçu ve ekibine teşekkür ediyoruz. Kulübümüzde 2 kişide pozitif sonuç çıktı. Gerekli tedbirler neyse alacağız. Kulüp binamızı dezenfektan ile ilaçladık. Pozitif vakamızın olduğunu Futbol Federasyonu’na da bildirdik.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN