'Korku İçerisinde Yaşıyoruz'

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt Ulus mahallesinde uyuşturucu bağımlıları metruk binalar ve yıkık evleri kendilerine mesken olarak seçerken, durumdan rahatsız olan mahalle sakinleri yetkililerin harekete geçmesini bekliyor.

Metruk evlerden rahatsız olan vatandaşlardan Hasan Görel, yetkililere seslenerek bu metruk binalara bir an önce el atılması ve gerekli denetimlerin emniyet güçleri tarafından yapılamasını istedi.

Yıllardan beridir metruk halde bırakılan binaların uyuşturucu bağımlılarından arındırılması gerektiğini ve bu metruk binaların bir an önce yıkılması istedi.

Mahallede oturan kadınların ve çocukların korku içerisinde dışarıya çıktığını belirten Görel, sözlerine şu şekilde devam etti:

“ Bizler ulus mahallesi 804 sokakta yaşayan vatandaşlar olarak korku içerisindeyiz. Gördüğünüz ev 4 sene önce boşaltıldı. Ev sahibi buradan taşındı ve boş bir halde bırakıldı. Bizler bu binaların uyuşturucu bağımlıların yuvası haline gelmesini istemiyoruz gerekli denetimlerin bir an önce yapılmasını istiyoruz. Çocuklarımız, eşlerimiz ve mahallede yaşayan kadınlar dışarı çıkmakta sorun yaşıyorlar. Buna bir an önce el atılması ve gerekli yerlerin bizlere el uzatmasını istiyoruz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN