Kurtalan'da Sahte Para ve Uyuşturucu Operasyonu

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt’in Kurtalan ilçesinde bir araçta yapılan aramada, 75 adet uyuşturucu hap, 2 adet Sahte Banknot 1 adet 200 lira ve 1 adet 100 lira ve şüphelilere ait 1 adet cep telefonu ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Siirt İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Şuçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince Terör ve Organize Suç Örgütlerinin Finans Kaynaklarının Kurutulması ve Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti ile Kullanımının Önlenmesi maksadıyla yapılan çalışmalar neticesinde; Siirt ili Kurtalan ilçesi merkezinde ikamet eden (4) şüphelinin Batman ilinden uyuşturucu madde (Uyuşturucu Hap) temin edecekleri bilgisi alındı.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince Kurtalan ilçesine bağlı Kayabağlar Beldesi-Uluköy Köy yolu üzerinde, şüphelilerin içerisinde bulundukları 33 XX XXX plakalı araçta yapılan aramada, (75) Adet Uyuşturucu Hap, (2) adet Sahte Banknot (1 adet 200 TL ve 1 Adet 100 TL) ve şüphelilere ait (1) Adet Cep Telefonu ele geçirildi.

Araçta bulunan (4) şüpheli şahıs gözaltına alınmış olup, olayla ilgili Kurtalan Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma işlemlerine başlanıldığı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN