Kurtalan'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Gözaltı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt İl Jandarma Komutanlığınca Kurtalan'da gerçekleştirilen operasyonda, 1 kilogram esrar ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Siirt İl Jandarma Komutanlığı, KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince Terör ve Organize Suç Örgütlerinin Finans Kaynaklarının Kurutulması ve Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti ile Kullanımının önlenmesi maksadıyla yapılan çalışmalar esnasında elde edilen duyumda; Siirt ili Kurtalan ilçesi merkezinde ikamet eden Ş.A. ve İ.B. isimli şahısların 06 XX XXXX plakalı otomobil ile uyuşturucu madde temin etmek için Batman iline uyuşturucu madde temin etmek için gittikleri ve şahısların buradan temin edecekleri uyuşturucu maddeyi Kurtalan ilçesine getirerek haksız kazanç elde etmek maksadıyla içici konumundaki şahıslara satacakları bilgisi alındı.

Konu ile ilgili olarak Kurtalan Cumhuriyet Başsavcısına bilgi verilmiş olup, 28 Ocak 2020 günü saat 21:00 sıralarında Batman - Kurtalan Karayolu üzeri Gürgöze Köyü girişinde icra edilen operasyon sonucu şüpheliler Ş.A. ve İ.B ile birlikte (1) kg. Kubar Esrar maddesi ve (3) adet Cep Telefonu ele geçirilmiş olup, şüpheliler Ş.A ve İ.B gözaltına alındı.

Soruşturma işlemleri Kurtalan Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde yürütülmekte olup, şüpheliler hakkında Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçu kapsamında adli işlemlere başlanıldığı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN