Emre Akbaba Maşında İndirime Gitti! Yeni Sözleşme İmzalanıyor

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Galatasaray'da geçirdiği sakatlıklarla bir türlü başı dertten kurtulmayan Emre Akbaba, bu sezon ise istikrarlı bir oyun sergilemeye başladı. Yönetim, Emre'ye indirimli yeni bir sözleşme önerecek.

Arda Turan, Ryan Babel ve Younes Belhanda'nın koronavirüse yakalandığı dönemde Emre Akbaba'ya ilk 11 yolu açıldı. Kayseri, Rize ve Hatay maçlarına forma giyen Emre, gol atamasa da rakip savunmalara yaptığı pres ve hareketli oyun yapısıyla Fatih Terim'den geçer not aldı.

Terim, form tutmaya başlayan yıldız oyuncuyu 11'de kullanmaya devam edecek.

Performansını değerlendiren Emre Akbaba, "Bir yılda iki ciddi sakatlık yaşadım. Fizik olarak toparlanmam zaman aldı. Oynadıkça daha iyi olacağım. Tek ihtiyacım olan düzenli oynamak. Şimdi bu şans geldi ve her maç bir adım ileri gidiyorum. Kendime güveniyorum, zamanla çok daha iyi olacağım." ifadesini kullandı.

TEKLİF BEKLİYOR

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Emre Akbaba'nın gözü yönetimde... Galatasaray'dan ayrılmayı kesinlikle düşünmeyen 28 yaşındaki futbolcu, 1 milyon 750 bin euroluk ücretinde indirime gitmeye hazır.

2+1 YILLIK İMZA

Sarı-kırmızılı kulüp, devre arasında Emre Akbaba ile yeniden masaya oturacak. Tecrübeli futbolcunun yeni imzalayacağı sözleşmede garanti ücreti TL'ye çevrilecek ve 2+1 yıllık yeni anlaşma yapılacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN