Merhaba, biz geldik!

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber -

Merhaba sevgili okur. Siz değerli okuyucuların karşısına çıkmaktan büyük mutluluk ve heyecan duymaktayız. Kendimizi size takdim edelim. Biz güçlü bir ekip olarak bu yola çıktık ve bu alanda Siirt’in en iyisi olmaya geldik. Çokça düşündük tartıştık. Ne yapacağız, nasıl yapacağız, başarabilecek miyiz, alışılmış kalıplaşmış gazeteciliğin dışında bir gazetecilik yapabilecek miyiz? Evet başladık. Ne kadar eksiğimiz olsa bile ne kadar zorluklar çeksek bile başladık ve bir şeyler başarabildik. Mesela siz değerli okurlarımız artık bir Artı Siirt’in olduğunu biliyor ve ilk bilen olmak için bizleri takip ediyorsunuz.

Siirt’te yapılamayan gazeteciliği yapmaya geldik Artı Siirt olarak. Siz değerli okurlarımıza gazeteciliği tam anlamıyla yapılması için geldi. Herhangi bir menfaat grubuna bağlanmadan, açık fikirli, dürüst, ön yargılardan uzak ve kişilik haklarına saygılı olmak gazeteciliğin olmazsa olmaz koşullarındandır. Biz de Artı Siirt olarak bu koşulları kendimize ilke edinmiş bir şekilde siz değerli okurumuzun karşısına çıkıyoruz. Size karşı amacımız; haber ve bilgi kaynağına çabuk ulaşmak ve bu kaynaklardan edindiği bilgi ve haberleri siz okurlara sunmak, gerçekleri nesnel bir biçimde, çarpıtmadan, sansürlemeden aktarmak.

Artı Siirt olarak; ırka, millete, etnik kökene, cinsel kimliğe, cinsel yönelime, dile, dine ve mezhebe yönelik ayrımcılığı teşvik edecek yayın yapılmayacaktır. Bunlar dışında Artı Siirt olarak gazetecilik mesleğin bir görevi olan eğitici nitelikli yayın yapmayı önceliklerimiz arasına koymaktayız. Dediğim gibi biz Siirt’te yeni bir bakış açısı kazandırmaya geldik. Gazetecilik mesleğini profesyonelce yapmaya geldik.

Bizler bu meslek için eğitim almış kişileriz. Siirt’te diğer gazeteciler gibi alaylı değiliz. Bu işin nasıl yapıldığını nelere dikkat edilmesi gerektiğini ve zamanın gerektiği teknolojik gelişmelere göre hareket etmesini iyi biline ve buna göre davranan kişileriz. Yani biz bu işe matbaacılık sektöründen başlamadık. Paramız olduğu için haydi kalkın böyle bir şey yapalım diye de girmedik. Parasız bir şekilde girdik ve bu işten de para kazanmıyoruz. Tek amacımız siz değerli okura kaliteli ve hakkıyla bir gazetecilik görevini üstlenmek.

Yalakalık yapmıyoruz ya da kimseyi gömmüyoruz ama gazetecinin üstlenmesi gereken denetleme görevini üstlenip halka hizmet veren kurumları denetliyoruz ve bunu size aktarıyoruz. Sosyal medya mecralarını kullanıyoruz. Buradan yaptığımız yayınlarda size en iyi şekilde bilgi akışı sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Buradan sizler ile iletişim halinde olup haber kaynaklarımızı iyi değerlendiriyoruz. Onlardan gelen haberlere öncelik verip olay yerine en hızla gidiyoruz ya da onlardan gelen bilgileri haberleştirip hızlıca yayınlıyoruz.

 Evet sevgili okurlar ilk yazının sonuna gelirken umarım bu üstlendiğimiz görevi sorunsuzca sonuna kadar götürürüz. Sizler ile olmak büyük heyecan verici. Sağlıcakla kalın.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN