Muslera sahalara dönüş için tarih verdi

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Galatasaray'da bir süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, ülkesinde yayın yapan bir televizyon kanalına bağlanarak sahalara dönüş tarihini açıkladı. Muslera ocak ayında sahalara döneceğini müjdelerken, Galatasaray'la henüz sözleşme görüşmesi yapmadığını ancak önceliğinin kulübünde olduğunu belirtti.

Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera, önemli açıklamalarda bulundu. Muslera, sakatlıktan dönüş tarihi ve sözleşmesiyle ilgili sorulara da cevap verdi.

Muslera'nın yaptığı açıklamalar şu şekilde;

Gerçek şu ki çok iyi çalışıyoruz. Ciddi bir sakatlık geçirdim ve iyileşme sürecim biraz uzun sürdü. Bazı noktaları güçlendirme aşamasındayız. Antrenmandan birkaç görüntüyü de sosyal medya hesaplarımdan paylaştım. Tam olarak ne zaman döneceğimi henüz bilmiyorum. Umarım ocak ayında oynamaya başlayabilirim ama kesin bir şey söylemek istemiyorum. Çünkü çok uzun bir süre sonra sahaya çıktığınızda dikkatli olmanız gerekir.

"BENCE OCAKTA OYNAYACAĞIM"

Bence ocak ayında oynamaya başlayacağım ancak gerçek şu ki size kesin bir tarih veremem. Ocak ayında yüzde yüz hazır olacağım. Mart ayına kadar çok sayıda maç yapacağız. Hocam Celso ile konuşacağız ve Galatasaray için en iyi seçenek neyse onu gerçekleştireceğiz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN