Sağlık Bakanı Koca Siirt İl Sağlık Müdürü İle Toplantı Yapacak

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yaşanan koronavirüs artışlarından dolayı bir dizi incelemeler yapmak üzere Diyarbakır'a Geldi.

Bakan Koca, "Mardin, Şanlıurfa, Batman, Siirt ve Şırnak il sağlık müdürlerimizin yine saha koordinatörlerimiz ve başhekimlerimizin katılımıyla bölge toplantımızı yapmış olacağız." şeklinde konuştu.

"Bugün bölgedeki durumu yerinde görmek, acil müdahale gerektiren konulara çözüm üretmek için buradayız." diyen Koca, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Az sonra il sağlık müdürümüzün, saha koordinatörümüzün, başhekimlerimizin katılımıyla il değerlendirme toplantımızı gerçekleştireceğiz. Bu anlamda alınacak yeni tedbirleri de istişare edeceğiz. Öğleden sonra ise Mardin, Şanlıurfa, Batman, Siirt ve Şırnak il sağlık müdürlerimizin yine saha koordinatörlerimiz ve başhekimlerimizin katılımıyla bölge toplantımızı yapmış olacağız. Böylece bu 6 ilimizdeki güncel durumu, ihtiyaçları, sağlık altyapısını detaylarıyla değerlendirmiş olacağız. İstişarelerimiz bittikten sonra aldığımız kararları açıklayacağız.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN