Siirt AK Parti'de İstifa

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Faris Akgül, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Akgül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

''21 Aralık 2014 tarihinde yapılan 5. Olağan İlçe kongresi ile başladığım Ak Parti Kurtalan İlçe Başkanlığı görevini yaklaşık 5 yıldır hemşerilerimiz arasında herhangi bir ayrım yapmaksızın adaletle yerine getirmeye çalıştım. Bundan sonraki sürecin daha sağlıklı yürütülmesi ve 2023 seçimlerine daha güçlü bir şekilde girebilmemiz için 5 yıldır büyük bir şeref ve gururla yürüttüğüm AK Parti Kurtalan İlçe Başkanlığı görevimden bugün itibarı ile ayrılıyorum.
Bu kutsal davada Şahsımı İlçe Başkanlığına uygun gören Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yürekten bağlılığımı buradan deklare ediyorum. Hizmet maratonu bir bayrak yarışıdır. AK Parti’nin 3’ncü İlçe Başkanı olarak görev sürem boyunca girdiğimiz tüm seçimlerden de oy oranımızı arttırarak açık alınla çıktık. Partimizin yüklendiği misyonu gücümüz nispetinde ilçemizde taşımaya çalıştık.
Tüm bu çalışmaları yapabilmeyi ve Elif gibi dimdik bir şahsiyetin kadrosunda omuz omuza yürümeyi bana nasip eden Rabbime sonsuz hamd ediyorum. İlçe Başkanlığı görevim süresince her zaman destekleri ile benden güvenini asla esirgemeyen, kısa bir süre önce görevi bırakan İl Başkanımız Sayın Fuat Özgür ÇALAPKULU, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıya Siirt İl Başkanlığı görevine getirilen İl Başkanımız Sayın Ekrem OLĞAÇ, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, İçişleri Bakanı Danışmanı Değerli Ağabeyim Sayın Fevzi SEVGİLİ, Genel Başkan Danışmanı Prof. Dr. Sayın Yasin Aktay, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan KANDEMİR, Bölge Koordinatörümüz Sayın Abdullah AĞRALI, İl Koordinatörümüz Sayın Ziver ÖZDEMİR. Genel Merkez Siyasi ve hukuki İşler Başkan Yrd. Sayın Zeynep ALKIŞ, yaklaşık 5 yıldır bu kutsal davada bana yol arkadaşlığı yapan değerli çalışma arkadaşlarıma, aileme, akrabalarıma ve tüm Kurtalan’lı kardeşlerime minnet duygularıyla teşekkür ediyorum.
Davalar kişilerle kaim değildir. Kişiler ve makamlar geçicidir. Baki olan davamızdır. Hedefimiz Devletimizin bekasıdır. Bu vesile ile tüm Kurtalanlı kardeşlerimden helallik talep ediyor, sağlıcakla kalmanızı diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.''

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN