Siirt Berberler ve Kuaförler Derneği Başkanı Zamur'dan Açıklama

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt Berberler ve Kuaförler Derneği Başkanı Mehmet Refik Zamur, 50 gün sonra açılacak berber dükkanlarında İçişleri Bakanlığınca yayınlanan kurallara riayet edilmesi gerektiğini söyledi.
Erkek ve bayan kuaförlerinin randevulu çalışmasına ve diğer bütün kurallara özen göstermesi halk sağlığı açısında önemli olduğunu dile getiren Zamur, kentteki bütün berberlerin kurallara eksiksiz riayet edeceğine inandığını belirtti.
İş yerlerinin kapalı olduğu süreçte esnafa destek olan AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç'a da teşekkür eden Başkan Zamur, şöyle dedi:
"Siirt Berberler ve Kuaförler Derneği üyelerimiz 21 Mart 2020 tarihinde başlayan Covid-19 hastalığı nedeniyle risk oluşturan erkek ve bayan kuaförleri esnaflarımız içişleri Bakanlığı Genelgesi ile kapatma kararı alınmıştı. Bu süreç zarfında bizi yalnız bırakmayan, kendisini yanımızda hissettiren bunun yanında da Siirt Berberler ve Kuaförler Derneğimize bağlı bayan ve erkek üyelerimizin Her birine sağladığı 250 TL'lik alışveriş kartları için Siirt Ak Parti İl Başkanı Sayın Ekrem Olğaç'a Siirt Berberler ve Kuaförler Dernek Başkanı olarak şahsım yönetimim ve tüm üyelerim adına sonsuz şükranlarımızı sunarız."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN