Siirt Bürokrasisi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ile Kent Önemli Konuları Görüştü

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Vali Ali Fuat Atik ve AK Parti Siirt İl ve Başkanı Ekrem Olğaç ile ulaştırma ve altyapı yatırım planlarını konuştu.

Bakan Karaismailoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Şehirlerimizle iş birliğimize ve istişarelerimize güçlü bir şekilde devam ediyoruz. Gaziantep, Kilis ve Siirt heyetleriyle illerimizdeki ulaştırma ve altyapı yatırım planlarını konuştuk. Ülkemizin dört bir yanındaki yatırım planlarımız süratle devam ediyor." dedi.

AK Parti Siirt Milletvekili Ören, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu, Bakan yardımcılarımız, Genel müdürümüz, Valimiz Ali Fuat Atik ve İl Başkanımız Ekrem Olğaç ile birlikte video konferans yöntemiyle ilimizle ilgili projelerimizi ve taleplerimizi istişare ettik. Verimli geçen toplantıda Siirt-Kurtalan-Batman, Siirt-Pervari -Van, Siirt- Eruh-Şırnak, Baykan çevre yolu, Demiryolu projesi ve Ilısu barajı üzerinde viyadük yapılması konusunda taleplerimizin bu yıl içinde başlanması için desteklerini istedik.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN