Siirt İl Sağlık Müdüründen Koronavirüs Hakkında Önemli Açıklama

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Coronavirüste son üç haftada ilimizde pozitif vaka sayısında istikrarlı bir düşüş eğilimi görülüyor. Siirt İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür, ilimizde son üç haftada yaşanan düşüşün Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu belirtti.

Bu durumun önemli olduğunu ve daha da sürdürülmesi için çaba harcanması gerektiğini belirten Dr.Ömür, bu konuda emeği geçen ve büyük destek veren Vali Osman Hacıbektaşoğlu ile kurallara titizlikle uyan vatandaşlara teşekkür etti.

Dr.Ömür; “İlimizde son üç haftada pozitif vaka sayısında bir düşüş görüyoruz ve bu düşüş eğilimi ülke genelinde gördüğümüz düşüş eğiliminin çok üzerinde olmuştur. Bu ümit verici verilere ulaşmamız çok önemli ve sevindiricidir. Ancak bu bizi hiçbir zaman bir rehavete sürüklememeli, aksine daha çok kamçılamalıdır, hastalığın üstesinden gelmek için daha çok gayret harcamalıyız ve kurallara uyma konusunda çok daha titiz olmalıyız.  Bu aşamaya gelmemizde büyük desteklerini gördüğümüz Valimiz Sayın Osman Hacıbektaşoğlu ile önlemlere riayet eden vatandaşlarımıza,  büyük bir özveri ile çalışan sağlık personelimize ve emeğe geçen diğer kurumların personellerine teşekkür ediyorum” dedi.

Dr.Ömür,  hastalık sonlandırılıncaya kadar mücadeleyi aynı titizlikle sürdüreceklerini de sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN