Siirt Spor Transfer Yapacak

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Siirt İl Özel İdarespor, ara transfer döneminin başlamasına sayılı günler kala transfer yapmayı planlıyor.

Pazar günü deplasmanda ilk sezonun son maçında Van Yol Spor’a konuk olacak Siirt Spor, sezonu 3 puanla kapatıp zirve yarışına devam etmeyi hedefliyor.

Ligde lider Mardin’in hemen gerisinde 2. sırada bulunan temsilcimiz Siirt İl Özel İdarespor, teknik heyetle birlikte transfer için bir rapor hazırlayacak.

Takımın Sportif Direktörü Ahmet Erten, Artı Siirt Haber Ajansı Spor muhabirine yaptığı açıklamada, Siirt Spor’un bu sene şampiyon olabilmesi için teknik heyetin hazırlanacak rapor dahilinde transfer yapacağını belirtti.

İlk sezonu deplasmanda 3 puanla kapatmak istediklerini belirten Erten, takım hakkında şu bilgileri verdi:

“2 sakat oyuncumuzun durumu henüz kesinlik kazanmış değil. Celal, kart cezalısı olduğu için kadroya alınmayacak. Ligin en iyi atak oyununa sahip takımlarındanız. Evimizde, deplasmanda her zaman 3 puan parolasıyla çıkıyoruz. Bu sene şampiyon olup taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Desteklerini şu ana kadar esirgemeyen, stadı dolduran taraftarlarımızın da gücünü arkamıza alıp şampiyon olacağımıza yürekten inanıyoruz. Teknik Direktörümüz Seyithan Özdaş ile birlikte hazırlayacağımız raporla gerekli bölgelere transfer yapacağız.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN