'Siirt Spor Üzerinde Oyun Oynayanları Boğacağız'

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt Spor maçının hakemi değişti, Vali ve Başkan'dan çarpıcı açıklamalar geldi.

Türkiye Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Siirt İl Özel İdarespor, yarın deplasmanda Bitlis Özgüzeldere Spor ile oynayacağı maçın hakemi değişince tepki gösteren taraftarlara Vali Atik ve Başkan'dan açıklamalar geldi.

Sosyal medyada 1969 Siirt Spor Taraftarlar Derneğinin, Bitlis maçımızın hakemleri değişti! Neden ve ne için Bunun tek cevabı var birileri yine şike peşinde. Şampiyon olmamamız için yapılan her türlü oyunu bozacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın." paylaşımı üzerine Siirt Valisi Ali Fuat Atik, "Hiç endişe yok ben size ve aslanlarıma güveniyorum günün sonunda Şampiyon Siirt Spor…O sene bu sene..Siirt Spor yalnız değildir." yorumuyla cevap verdi.

Siirt Spor Başkanı Hifzullah Canpolat da, "Siirt spor üzerinde oyun oynamaya çalışan gürühları girdap içinde evire çevire boğmak boynumuzun borcudur. Tüm siirt halkıyla birlikte siyasetçiden bürokratına kadar köylüden esnafına kadar birlik beraberlik içinde bu oyunları bozmak için ğayret günlerini yaşıyoruz. Güç ve kuvvet allah ındır." dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN