Siirt Spor'un rakipleri belli oldu

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden Siirt İl Özel İdarespor’un 2019-2020 sezonunda rakipleri belli oldu.
Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi ve Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez başkanlığında toplanan Amatör İşler İcra Kurulu, 2019 - 2020 Sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig gruplarını belirledi.

  • İşte Siirt Spor’un rakipleri
    Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi ve Amatör İşler Kurulu tarafından belirlenen grubu şöyle; “Siirt İl Özel İdare Spor,
    Diyarbakır Bağlar Belediye Spor,
    Diyarbakır Bismil 21 Sportif Faaliyetleri Gençlik Kulübü Spor,
    Tunceli Dersim Spor,
    Bingöl Spor, Muş Menderes Spor,
    Ağrı Patnos 04 Spor, Van Yol Spor,
    Hakkâri Yüksekova Belediye Spor,
    Şırnak Cizre Serhat Spor, Bitlis Özgüzeldere Spor,
    Mardin Büyükşehir Başak Spor ve 1955 Batman Belediye Spor” oldu.
    Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat, gruptaki rakiplerinin belli olduğunu ve Spor Toto Bal Liginin 21-22 Eylül 2019 tarihinde oynanacak karşılaşmalarla başlayacağını açıkladı.
    Bal Liginde İl Özel İdare Sporun rakiplerinin belli olduğunu, karşılaşmaların takvimi çekimi ve bilgilendirme toplantısının ise 30 Ağustos 2019 Cuma günü çekileceğini açıklayan İl Özel İdare Spor Başkanı Hıfzullah Canpolat, şöyle dedi:
    “Gruptaki rakiplerimiz belli oldu hayırlısını diliyorum. Fikstür çekimi ise 30 Ağustos Cuma günü saat 15.00’da İstanbul Orhan Saka Amatör Evi’nde yapılacaktır. Başta Onursal Başkanımız Sayın Valimiz Ali Fuat Atik beye takım olarak teşekkür ediyorum. Kendisi bizlere sonuna kadar destek verdi ve vermeye devam ediyor. Yönetime, teknik heyete ve futbolcularımıza güveniyorum. Yönetimi ile teknik heyeti ve futbolcuları ile son derece kaliteli bir takım kurduk. Maçlarımıza anlımızın hakkı ile çıkacağız ve gruptan çıkmaya çalışacağız. İlk günden belirttiğim gibi bu sene inşallah şampiyon olacağız ve Siirt halkına layık olan bu sevdayı yaşatacağız, grubumuz ve yeni sezonumuz şimdiden hayırlı olsun.”
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN