'SİİRT TARIM ve AĞAÇ MÜZESİ' Projesi İmzalandı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Sanayi Bakanlığı SOGEP Destekleri Kapsamında DİKA aracılığıyla desteklenecek olan Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ‘’TARIM ve AĞAÇ MÜZESİ’’ Projesi DİKA Genel Sekreteri Yılmaz ALTINDAĞ ve Siirt Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan tarafından imzalanarak proje süreci başladı. Proje ile Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne ait alanda tarım müzesi, tarım kütüphanesi, cep sinema salonu, ağaç müzesi, halkımızın istifade edeceği yeşil alan ve sosyo kültürel tesisler yapılacaktır.

DİKA Genel Sekreteri Yılmaz ALTINDAĞ Proje imza töreninde böyle kapsamlı bir projenin Siirtte yapılacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek projenin yapılış aşamasında ajansın her türlü desteği vereceğini dile getirmiştir.

Siirt Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan atılan imzalarla proje uygulama sürecinin başladığını, Projenin kabulunde desteklerini veren DİKA Genel Sekreteri Yılmaz ALTINDAĞ'a, Siirt Valisi Ali Fuat ATİK, Siirt milletvekili Osman Ören, proje ortağı Siirt il Özel idaresi ve yetkililerine teşekkür ederek, projenin Siirt’e hayırlı olmasını diledi.

İmza törenine Dika Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, DİKA yetkilileri, Siirt Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan ve İl Müdür Yardımcısı Asım Şen katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN