Siirtli Genç Çiftçiler Traktör Yardımıyla Yaptıkları Sahada Futbol Oynuyorlar

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt'in Pervari ilçesinde çiftçilikle uğraşan bir grup genç, kendi imkanlarıyla traktör ve silindirle yaptıkları futbol sahasında, oyun oynayarak stres atıyor.

Merkeze 72 kilometre uzaklıktaki Karasungur köyünde gençler, evlerinin yakınındaki boş arazide, önce traktörle araziyi sürdü daha sonra da üzerinden silindirle geçerek futbol sahası yaptı.

İl merkezinde çeşitli amatör kulüplerde top koşturan gençler, evleri merkeze 72 kilometre uzak olmasının futbol oynamalarına engel olmaması için, kendi imkanlarıyla yaptıkları sahada antrenmanlarını sürdürüyor.

Gençlerden Kerem Ayhan, futbolu ve özellikle Fenerbahçeyi çok sevdiklerini belirterek, evlerinin merkeze uzak olması ve halı sahanın da olmamasından dolayı futbol oynamaktan uzak kaldıkları için böyle bir girişimde bulunduklarını belirtti.

Köyde halı saha bulunmadığı için her gün akşama doğru kendi imkanlarıyla yaptıkları sahada futbol oynadıklarını dile getiren Ayhan, “Köydeki arkadaşlarla birlikte futbol oynamayı çok seviyoruz. Birçok arkadaşımız il merkezinde amatör futbol takımında oynuyor. Dolayısıyla futboldan geri kalmamak için böyle bir girişimde bulunduk. Köyde olduğumuz günlerde futbol oynuyor ve antrenmanlarımızı yapıyoruz. Bize bir halı saha yapılması konusunda da devlet büyüklerimizden destek bekliyoruz.

Köydeki diğer gençler de ellerindeki imkanlar dahilinde futbol oynamaya devam edeceklerini ve herkesin hedefinin büyük takımlarda oynamak olduğunu belirtti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN