Siirtli Kadın Çiftçi Türkiye 2. Oldu, 17 Bin Lira Kazandı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirtli Kadın çiftçi Nurcan Deniz, Tarım ve Orman Bakanlığı Girişimci Kadın Çiftçiler Programında sunduğu proje ile Türkiye ikincisi oldu.

"Siirt’in Nar Lokumu" projesi ile dereceye giren Kurtalan ilçesinin Tütün köyünden Kadın Çiftçimiz Nurcan Deniz 17 bin lira para ödülü kazandı.

Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan, konu ile ilgili olarak şöyle konuştu:

"Kadın Çiftçimiz Nurcan Deniz "Siirt'in Nar Lokumu" projesi ile Siirt’e de dereceye girerek Siirt ikincisi olmuştu. Kadın Çiftçimiz Türkiye finalinde de büyük bir başarı kazanarak Türkiye ikincisi olmuştur. Kadın çiftçimiz bu başarısı ile 17 bin lira para ödülü kazanmıştır. Para ödülü ve sağlayacağımız desteklerle projesini hayat geçirmeye çalışacağız. Umarım projesi hayata geçer ve diğer kadın çiftçilerimize örnek olur. Başarıya götüren proje aşamasında destek veren ve katkı sağlayan başta İl Müdürlüğümüz personeli olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Girişimcilik eğitimine katılan ve Proje veren 75 kadın çiftçimizi tebrik ediyorum. Valimiz Sayın Ali Fuat Atik'in talimat ve destekleri ile kadınlara yönelik projelerimiz artarak devam edecektir."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN