Siirtli Minik Serhat Yaşam Mücadelesini Kaybetti

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt’te beyin kanserine yakalanan ve 5 ameliyat geçirmesine rağmen sağlığına kavuşamayan Serhat Aslan (7), yaşama tutunamadı.

Beyin kanaması geçirdiği zannedilen fakat ameliyata alındığında beyninde 138 tümör çeşidinin en tehlikelisinin bulunduğu anlaşıldı. Beyin kanseri teşhisi konulan Serhat Aslan, 5 ameliyat olmasına rağmen sağlığına kavuşamadı. Tam teşekküllü bir hastanede tedavisine devam edilmesi gereken çocuğa kimse sahip çıkmayınca hayat mücadelesini kaybederek yaşama gözlerini yumdu.

"Evladını Kaybeden Baba Feryat Etti"

Çocuğunu kaybetmeden önce Artı Siirt Haber Ajansına açıklamalarda bulunan baba Rıdvan Aslan, hiç kimseden hiçbir şekilde para talep etmediğini, çocuğunun sadece Siirt'te son günlerini geçirmesini istemişti.

Kendisine karşı herkesin kör ve sağır kaldığını ifade eden baba Aslan, "Ben ailemle yıllardır perişan oldum. Kimseden para talep etmedim, sadece tedavi olmasını bekledim, kimse sahip çıkmadı. Doktorlar bana çocuğun son günlerini yaşıyor, tıbben yapılacak bir şey kalmadı deyince ben çocuğumun memlekette kalmasını istedim onu da bize çok gördüler, bizi hastaneden hastaneye sevk ettiler. Siirt Devlet Hastanesinde kalmasını istiyordum fakat bizi sürekli sevk ettiler resmen başlarından saldılar. Kaderimizde bu varmış çocuğumu kaybettim ama böyle olsun istemezdim. Sesimizi duyurmaya çalışan Artı Siirt Haber Ajansına teşekkür ediyorum. Herkesin canı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN