Siirtliler Kargoculardan Şikayetçi

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt’te vatandaşlar bazı kargo şirketlerinin işlerini dürüst bir şekilde yapmadıklarından dolayı şikayetlerini dile getirdi.

İş yerine ya da evine kargo siparişi veren bazı vatandaşlar, gün boyu bulunduğu yerde kalmasına rağmen, bazı kargo şirketleri tarafından kendilerine ulaşılamadığı belirtiliyor.

Vatandaşlar, yaptığı açıklamada, kargo şirketlerine belirttikleri adresten gün boyu ayrılmamalarına rağmen, kargocuların adrese uğramadıkları söyledi.

Vatandaşlar, “Kargo şirketine belirttiğimiz adrese siparişi veriyoruz, gün boyu belirttiğimiz adreste beklememize rağmen kargocular gelmiyor. Gelmedikleri halde mesaj gönderiyorlar geldik, yoktunuz gelin şirketten alın. Not bıraktıklarını da söylüyorlar, kesinlikle öyle bir notu da henüz görmedik, lütfen işlerini dürüst bir şekilde yapsınlar.“ diye konuştu.

Vatandaşlar, belirtilen adrese uğramayan kargocuların herhangi bir not bırakmadığı halde telefon numaralarına gelen ‘Alıcıya adreste ulaşılamadığından adrese bilgi notu bırakılmıştır’ mesajının da dürüst bir davranış olmadığını belirtti.

Kargo şirketlerinin işlerini düzgün bir şekilde yapması gerektiğini dile getiren vatandaşlar, kargolarının belirttiği adrese gelmelerini istedi.

Kargolarının istedikleri adreslere gelmesini isteyen vatandaşlar, yetkililerin durumu düzeltmesini ve işlerini dürüst bir şekilde yapması gerektiğini dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN