Siirtspor'dan Futbolcularının Koronavirüs Testinin Pozitif Çıkmasına İlişkin Açıklama

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

TFF 3.lig 4 Grupta Mücadele eden Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübünde 8 oyuncunun yeni tip koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığı açıklandı.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat; maç öncesi futbolculara Covid-19 testi yapıldığı ve yapılan test sonucu 8 sporcunun sonucunun pozitif çıktığını açıkladı.
İl Özel İdaresi Spor Kulübünün talimatlar gereği teknik heyet, idareci ve futbolculara Covid-19 testinin yapıldığını belirten Başkan Canpolat; “İl Özel İdare Spor Kulübümüz talimatlar gereği teknik heyet, idareci ve futbolculara yaptırmış olduğumuz Covid-19 PCR test sonucunda sekiz (8) futbolcumuzun sonuçları pozitif çıkmıştır. Diğer kalanlarında temaslı olmalarından dolayı 10-14 gün arası spor tesisimizde izolasyona alınmış olup, 20.09.2020 tarihinde oynanacak olan Türkiye 3.lig 4.grup Bayrampaşa Spor, İl Özel İdaresi Spor karşılaşması ve 26.09.2020 tarihinde ilimizde oynanacak olan İl Özel İdare Spor, Karbel Karaköprü Spor maçlarının mücbir sebepten dolayı ertelenmesi için TFF Başkanlığına müracaatta bulunulmuştur. Bu nedenle sporcularımızın tesisten çıkmaları yasaklandığı gibi, tesisimize dışarıdan herhangi birey ve grupların gelmesi de yasaklanmıştır. Siirt Kamuoyuna saygıyla arz ederim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN