SİİRT'TE 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CEZAEVİ FİRARİSİ YAKALANDI

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt’te hakkında 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi, Siirt Jandarma güvenlik görevlileri tarafından yakalandı.

Hakkında 12 ayrı suçtan arama ve kesinleşmiş 14 yıl 10 gün hapis cezası bulunan C.Y. yakalanarak çıkarıldığı adli mercilerce Siirt E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı basın açıklamasında şunlara yer verildi:

Siirt İl Jandarma Komutanlığına bağlı birimler tarafından İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde meydana gelen adli olayların aydınlatılması ve suçluların yakalanmasına yönelik devam eden çalışmalar kapsamında;

Bitlis Açık Cezaevi Kurumundan firar ettiği anlaşılan, (12) ayrı suçtan aranan ve hakkında kesinleşmiş (14) yıl (10) gün hapis cezası bulunan (C.Y.) adlı şahısSiirt İli Merkez İlçesi Kezer bölgesinde Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı unsurlarının yaptığı fiziki takip neticesinde 17 Mart 2020 günü saat.12:45 sıralarında sahte kimlikle yakalanmış ve yetkili Cumhuriyet Savcısının talimatıyla tutuklanarak aynı gün Siirt E Tipi Kapalı Cezaevine teslim edilmiştir.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN