SİİRT'TE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt'te 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97’nci yıl kutlama törenleri, coşku içinde kutlandı.
Kutlama törenleri, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk anıtında çelenk sunumuyla başlayıp, aziz şehitlerimiz anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Çelenk sunma töreninin ardından, eski Valilik Makamında düzenlenen tebrikat törenine geçildi.
Halkın bayramını kutlayan Vali Ali Fuat Atik, tebrikleri kabul etti.
Tebriklerin kabulüyle başlayan kutlamalar, eski Valilik hizmet binası önünde devam etti.
Vali Atik, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Murat Güzelcan halkın bayramını kutladılar.
İstiklal Marşı eşliğinde Türk bayrağının göndere çekilmesiyle devam eden tören, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Valiliği temsilen yapılan günün anlam ve önemini belirten konuşmalardan sonra, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ülke genelinde turnuvalarda dereceye giren başarılı sporculara Vali Atik tarafından ödülleri törenle verildi.
Coşku içinde kutlanan törenler 3. Komando Tugay Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı askeri birliklerin görkemli resmi gEçidi ile sona erdi.
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama törenine, Vali Atik, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Murat Güzelcan, Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Fırat, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, mülki ve askeri erkân, kurum müdürleri, siyasi Parti İl Başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN