Siirt'te 800 öğrenciye çanta desteği

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt'in Şirvan ilçesinde vekil öğretmenlik yapan Yusuf Özüş, düzenlediği “Sen de Bir Fidan Dik” kampanyası ile 800 öğrenciye çanta ve kırtasiye yardımında bulundu.

Özüş, sosyal medyadan başlattığı "Sen de Bir Fidan Dik" başlıklı kampanya ile hayırseverlerce sağlanan 800 çanta ve kırtasiye yardımını kentte merkez, ilçe ve köy okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı.

Şehit Polis Hayrettin Şişman Ortaokulun’da da çanta dağıtımı gerçekleşti.
Özüş, yaptığı açıklamada, yürüttükleri kampanya kapsamında hayırseverlerin gönderdiği çanta ve kırtasiye malzemelerini öğrencilere teslim ettiklerini söyledi.

İl, ilçe ve köy okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştıklarını belirten Özüş, "İl Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlediği ihtiyaç sahibi öğrencilerimize hayırseverlerin desteğiyle çanta ve kırtasiye yardımı yaptık. Öğrencilerimiz çok mutlu oldu, bizler de onların mutluluğuna ortak olduğumuz için mutlu olduk. Amacımız eğitime destek vermek ve zor koşulda olan öğrencilerimize umut olmaktır." dedi.

Şehit Polis Hayrettin Şişman Ortaokulu Müdürü Abbas Balcı da sosyal sorumluluk projelerinin öğrencilerinin eğitimi için önemli olduğunu kaydetti.

Sen de Bir Fidan Dik kampanyası kapsamında okullarda ihtiyaç sahibi öğrencilerin mutlu olduğunu belirten Balcı, bu tür projelerin artmasını diledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN