Siirt'te Bir Babanın Beyin Tümörü Çocuğu İçin Feryadı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt’te beyin kanserine yakalanan ve 5 ameliyat geçirmesine rağmen sağlığına kavuşamayan Serhat Aslan’ın babası Rıdvan Aslan feryadını dile getirdi.

Sürekli çocuğunun başka hastanelere sevk edildiğini anlatan baba Aslan, ‘’Çocuğum artık son günlerini yaşıyor ama çocuğumu sürekli başka hastanelere sevk ediyorlar. Siirt’te bir solunum cihazı yok mu, neden bizi perişan ediyorlar?’’ dedi.

''Para İstemiyorum, Memleketimde Tedavi İstiyorum''

Minik Serhat’ın şu an Batman Zilan Hastanesinde tedavi gördüğünü belirten baba Aslan, ‘’Siirt’te solunum cihazı olmadığını belirtip bizi Batman’a sevk ettiler, resmen çocuğumla uğraşmak istemiyorlar. Çocuğum şu an yoğun bakımda günde sadece 5 dakika görebiliyorum. Çocuğumun son günlerini memleketinde geçirmesini istiyorum. Sürekli sevk ediyorlar, biz perişan olduk, işime gidemiyorum, para yetiştiremiyorum. Para talebinde asla bulunmuyorum, sadece Siirt’e getirilmesini istiyorum. Allah’tan ümit kesilmez ama Siirt’te kalmasını istiyorum. Lütfen yetkililer sesimi duysun.’’ diye konuştu.

“Siirt’te 5 yıldızlı bir hastane yapılmış, doktor olmadıktan sonra o hastaneye ne yapayım”

Çocuğunu doktor bulunmadığı için kendi memleketinde tedavi ettiremediğini ve bu nedenle de bir buçuk yıldır çocuğunun tedavisi için ailesinin İstanbul’da kaldığı belirten Aslan, “Bizim bir buçuk yılda İstanbul’da çektiğimiz rezilliği, ayırımcılığı anlatsam kitap olurdu.” diyerek duruma ilgisiz kalınmasına sitem etti.

Aslan, “Çocuklarımı bir buçuk yıl boyunca Diyarbakır’daki Fakülteye götürdüm. Çocuk Gastroenteroloji, Çocuk Hematoloji, Çocuk Alerji, Çocuk Onkoloji olmak üzere haftada 2 kez çocuklarımı götürdüm. Benim 400 bin nüfuslu memleketimde 5 yıldızlı bir hastane yapılmış, doktor olmadıktan sonra ben o hastaneye ne yapayım? Ben doktor, ben hizmet istiyorum. Benim derdim para değil.'' diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN