Siirt'te Eba Sisteminde Öğretmenlerin Hazırladığı Ödevler 85 Bin Öğrenciye Ulaştı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki öğretmenlerin hazırlayıp Eba sistemine yüklediği ödevler 85 bin öğrenciye ulaştı.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, yaptığı açıklamada, Eba sistemi ile öğrencilerin yeni bir öğretim sistemiyle öğretimlerine devam ettiğini söyledi.

Edip, sözlerine şöyle devam etti:

"İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz mevcut sisteme katkı sağlamak ve öğrencilerimizin bu süreçte en iyi şekilde öğretimini tamamlaması için ödev sistemi geliştirmiş ve geçen haftadan itibaren uygulanmaya başlamıştır. Öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan ödevler, öğrencilerimize haftalık ödevler şeklinde planlı olarak ulaştırılmış ve devam etmektedir. Öğrencilerin ödevlere ulaşması için resmi web sitesine, sosyal platformlara ve eba sistemine yüklemeler yapılmaktadır. Geçen haftaki hazırlanan ödeve yaklaşık 85.000 öğrencimize ulaştırdık. Ödev takip sistemi ile öğrencilerimizin sürekli öğretmenleriyle eba üzerinden iletişimleri sağlanmaya çalışılmakta ve aktif bir öğrenme ortamı oluşturulmaktadır. 13-17 Nisan tarihleri için hazırlanan ödevler aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Öğrencilerimiz yaşanan bu salgının tatilde olmadığını anlamalarını ve velilerimizin bu sürece katkı sağlamalarını beklemekteyiz."

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Koordinasyonunda Hazırlanan 2. Hafta Ev Ödevleri, aşağıda linkte yer alıyor

http://siirt.meb.gov.tr/www/il-milli-egitim-mudurlugumuzun-koordinasyonunda-hazirlanan-2-hafta-ev-odevleri/icerik/830#.XpSbLeAkyTg.whatsapp

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN