Siirt'te Eşi Tarafından Terk Edilen Kadın Çocuklarına Bakabilmek İçin İş Yeri Açtı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt'te eşinin terk etmesi ile yalnız başına kalan 4 çocuk annesi 34 yaşındaki Halime Timur, açtığı lokantada yaptığı ev yemeklerini satarak çocuklarını okutmaya çalışıyor.

12 yaşında evlenen ve 20 yıl süren evliliğinde yaşadığı geçimsizlik sonucu kocasından ayrılan 33 yaşındaki Halime Timur, Helvacılar Çarşısı'nda ‘Halimenin Sofrası Ev Yemekleri Lokantası’nı açarak iş hayatına atıldı.

Günün erken saatlerinde ev yemekleri yapıp satarak hem evini geçindirmeye hem de çocuklarını okutmaya çalışan Timur, hayat mücadelesini işinin patronu olarak kazanıyor.

Timur, “4 çocuk annesiyim. 6 yıl önce eşimden ayrıldım. Tek başıma hayatla mücadele ettim. Kadın konuk evine girdim. Allah devletimden razı olsun. Sahip çıktılar. Ayrıldım oradan kendime küçük bir ev tuttum. Yıllardır hayatla mücadele ediyorum. Bu küçük iş yerini açtım. Bir kadın bir erkekten daha güçlüdür. Onu anladım hayattan. Kendi iş yerimi açtım. Ev yemeklerini yapıyorum, esnaflarımız destek çıktı, Allah onlardan razı olsun. Kızımı dershaneye gönderdim. Şu anda kızım kazanmış üniversite okuyor. Diğer çocuklarımı da okutuyorum.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN