Siirt'te Haklarında Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan 5 Kişi Yakalandı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt’te, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma ve Kasten Yaralama suçlarından aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 kişi yakalandı.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) ve Kurtalan Merkez Jandarma Karakol Komutanlığının çalışmaları doğrultusunda Siirt İlamat ve İnfaz Bürosunca “Cebir Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma” ve “Kemiklerin Kırılmasına Sebebiyet Verecek Şekilde Kasten Yaralama” suçlarından haklarında ayrı ayrı 6 yıl  8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.E., A.E., S.E., E.E. ile aynı suçlardan hakkında 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.E isimli şahıslar, Kurtalan İlçe merkezinde yakalandı.

Yakalanan şahıslar adli işlemleri tamamlanmak üzere Kurtalan Cumhuriyet Savcılığına sevk edilmiş olup, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Siirt E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada şunlara yer verildi

“Siirt İl Jandarma Komutanlığı JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) ve Kurtalan Merkez Jandarma Karakol Komutanlığının birlikte yürüttüğü çalışmalar neticesinde; Kurtalan İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk sahasında ikamet eden, Siirt İlamat ve İnfaz Bürosunca “Cebir Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma” ve “Kemiklerin Kırılmasına Sebebiyet Verecek Şekilde Kasten Yaralama” suçlarından haklarında ayrı ayrı (6) yıl  (8) ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.E., A.E., S.E., E.E. ile aynı suçlardan hakkında (3) yıl (4) ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.E isimli şahıslar, Kurtalan İlçe merkezinde yakalanmıştır.

Yakalanan şahıslar adli işlemleri tamamlanmak üzere Kurtalan Cumhuriyet Savcılığına sevk edilmiş olup, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Siirt E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN